top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian Djuurhus

Microsoft Teams i fokus

Opdateret: 8. nov. 2019

MS Teams er nyt for de fleste, siden det nye digitale workspace kun har eksisteret i to år. Det er samtidig den hurtigst vækstende app i Microsofts historie. Vi har derfor meget af vores fokus på Microsoft Teams i WorkWays.Introduktionen af Teams, er typisk bundet op på krav om effektivitet og produktivitet. For manges vedkommende, dukker app'en dog faktisk lige pludselig op i ens interface. Det er tilfældet, for mange af de organisationer vi har talt med.


Med vores erfaring på området indenfor arbejdsplatforms teknologi, samt dialog med firmaer indenfor forskellige brancher, er vi kommet frem til 5 faser indenfor Microsoft Teams. Vi har sammensat nogle typiske pakkeløsninger inden for hver af dem.

En modenhedsmodel for Microsoft TeamsDet er en god ide at forberede udrulningen eller relanceringen, ved at teste det af i et enkelt team eller afdeling til at starte med. Ud over det, er det essentielt at finde superbrugere på tværs af organisationen. Vi har skræddersyede løsninger for hvert trin.
112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page