top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian Djuurhus

Er interne møder ved tage modet fra dig?

Opdateret: 7. nov. 2019Vejen med mange interne møder, er som bekendt brolagt med gode intentioner om videndeling, koordination og samarbejde. Det kan dog være stressfuldt og frustrerende for medarbejdere, da man kan miste muligheden for at få sit reelle arbejde udført.

Vi mener at en ny digital arbejdsplatform, er et window of opportunity til at lave bedre, færre og mere effektive møder. En ny teknologi vil dog kke i sig selv give en bedre mødekultur"

Vi har stillet en række spørgsmål om, hvordan møder og mødekultur kan blive bedre, som vi mener kan danne grobund for en ny måde at samarbejde på for din organisation.


Kan vi få færre fysiske møder, når vi bliver mere fleksible med video-møder? Behøver vi egentlig altid have kamera på vores video-møder? Kan vi få færre status-møder når vi har delte dokumenter?


Kan vi slippe for “frem-og-tilbage” mødeagenda mails og minutes e-mail? Hvilke muligheder giver det for et mødes beslutningsreferat, at vi kan optage møderne og eksempelvis bruge automatisk transskription?  


Kan vi gøre det mere effektivt og endda forkorte møderne? Og er et helt lavpraktisk headset, faktisk også vigtigt i dette?


Ja, vi mener der er meget effektivitet, produktivitet og arbejdsglæde at hente og vi mener en såkaldt collaboration contract er en god metode til at transformere møder i organisationer.

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page