top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian Krohn Djurhuus

Kan arbejdsteknologi gøre dig lykkeligere?

Opdateret: 17. mar. 2020

Kender du følelsen af at bruge meget tid på, at søge efter information og viden i din organisation? Kender du følelsen af, at du har glemt noget og frygter at have overset en e-mail? Bruger du generelt meget tid på e-mails, specielt når du samarbejder på tværs? Føler du dig konstant afbrudt?


Workways inviterer dig til en gratis og eksklusiv online workshop: "Hvad er arbejdsteknologi og hvordan kan du kan bruge det i din organisation?" d. 25/3 fra 9:00-11:00. Deltagere vil få tilsendt et møde-link før eventet.Her vil vi give dig en introduktion til, hvordan du kan forankre arbejdsteknologi i din egen organisation og skabe konkrete forandringer med nye teknologier. Vi tager udgangspunkt i den nye samarbejdsplatform Microsoft Teams, som de fleste danske organisationer allerede har tilgængelig, som del af Office 365-pakken.


Du går hjem med:


• Introduktion til teori og praksis på området med fokus på technology adoption-cases, hvilket handler om sund brug af teknologien i en organisation. Vi har fokus på agile processer og reel forandring


• Konkret forståelse af samarbejdsplatformen Microsoft Teams og hvordan typiske samarbejdsscenarier og videndeling kan nytænkes.


• En skabelon for en basal samarbejdskonktrakt, som du kan bruge i din organisation til at sætte og kommunikere basale spilleregler for nye måder at samarbejde på.Dine undervisere på dagen er:


Anders Bendix Kiel:

Sociolog med +10 års erfaring indenfor samarbejdsteknologi, samt den første partner for samarbejdsteknologien Podio (Citrix). Anders har drevet forandringsprocesser og implementeringer af arbejdsteknologi for en lang række virksomheder.


Morten Weeth:

Økonom og PRINCE2-certificeret, med mere end 15 års erfaring indenfor teknologi og ledelse. Har drevet og ledet projekter for Energinet, CLEAN og Naturgas Fyn, før Morten i 2016 drev egen virksomhed udelukkende med fokus på arbejdsteknologi.


Kristian Djurhuus:

Cand. IT e-business og +12 års erfaring fra Google international og Danmark. Har drevet flere større forandringsprocesser hos internationale virksomheder. Google var first-mover med at introducere det kollaborative workspace for +10 år siden, som Kristian har arbejdet i, samt været med til at introducere Google+ til det danske marked.


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page